playschoolangol@gmail.com

+36 70 509 2747

2018-as nyári táborok

 

 

 

Idén is szeretettel várjuk gyermekeiket népszerű táboraink valamelyikébe! 

Egy kis ízelítő táborainkról:

Óvodás, kisiskolás táborok:

Ovisokkal Disney témakörben angolozunk minden nap, az iskolásokkal hasznos kifejezéseket, szlengeket tanulunk és szituációkat játszunk el; ebéd után csendes pihenő mese vagy film nézéssel egybekötve kivetítőn; a korosztályoknak megfelelően -igény szerint- vetélkedők, izgalmas társasozás, buborékfújó verseny, kánikulában vizipisztoly csata, kézműveskedés, játszóterezés; csillámtetkózás, ha az időjárás engedi, minden nap ellátogatunk valamilyen gyerek programra: a könyvtárba, a Mentő állomásra vagy a Tűzoltóságra, az XL Fittlesszbe; egy napot pedig kirándulunk (Patcára, Kardosfára szalonnát ütni vagy Balatonra)

Felsős tábor: 

Olyan dolgokat tanulunk játékos, élvezetes formában, amik az iskolában kimaradnak vagy nincs rá lehetőség.Főként a beszédet gyakoroljuk.

Egyéni vagy kis csoportos angol és német órák egész nyáron:

Aki szeretné szinten tartani, ráerősíteni vagy kiegészíteni nyelvi ismereteit, esetleg nyelvvizsgára készül vagy csak nem szeretne 3 hónapot kihagyni.

A kisebb korosztályoknak is van lehetősége heti egyszer angolozni, németezni.Az időpontokat mindigegyhéttel előre határozzuk meg, hogy igazodjunk egymás nyári programjaihoz.

Akár rendszertelenül is lehet jönni.

Az egyéni órákra is minél előbb jelentkezzetek, hogy biztosan legyen helyetek!

 

Általános információ a táborokról:

A táborok feltétele minimum 10 fő, maximum 16 fő.

Amennyiben minimum 10 fő összejön, lehet egy, a nem meghirdetetett héten is tábor.

Hétfőtől csütörtökig 8.00-16.00-ig, pénteken 8.00- 13.00-ig tart a tábor. (Igény szerint pénteken is 16.00-ig lehet gyerek felügyeletet kérni!)

Legkorábban fél 8-tól lehet kérni gyermekfelügyeletet, legkésőbb 8.50-ig be kell érkezni,  a foglalkozások 9.00-kor kezdődnek!

Amennyiben gyermeke bármilyen allergiában vagy egyéb betegségben szenved, kérjük, a jelentkezés leadásakor jelezze a pedagógus felé!

Az ár magában foglalja az étkezéseket (tízórai, gyümölcs, ebéd, uzsonna)-kivéve a kirándulás napján, amikor a szülőnek kell csomagolni-, a programok, a közlekedés és a belépők költségeit!

Testvéreknek, illetve több táborban is részt vevőknek 10% kedvezmény jár.

A táborokba volt PlaySchoolos és nem PlaySchool-os gyerekek is jöhetnek.

Jelentkezni csak az előleg befizetésével lehetséges!

 

Tetejére ↑