playschoolangol@gmail.com

+36 70 509 2747

Szülők mondták

Darázsdiné Gelencsér Bernadett: Kislányommal 2,5 évesen kezdtünk járni angolra a PlaySchool Nyelviskolába Judit nénihez. Fanni imádja az órákat, ami valóban játékos. Szerencsém volt, majdnem egy tanévnyi időt bent lehettünk gyermekeinkkel az órákon. Elképesztő módon kötötte le az igazán pici gyermekek figyelmét is az óra. A foglalkozások teljes mértékben a gyermekekre vannak szabva és az ő éppen aktuális hangulatuknak megfelelő. Rengeteg dalocskával, profi szakmai tudással, gyönyörű környezetben és kedves szóval, mosollyal várnak minket minden alkalommal. A játékos tanulás mellé, pedig barátokat is kaptunk! 
4 évesen már elég szép angol szókinccsel rendelkezik. Külföldi utazás során pedig egy cseppet sincs megilletődve, boldogan mondja, hogy: Thank you! Mi is csak ezt tudjuk mondani Judit néninek!
Szabó Csilla, Csillag Gyermekkert Családi Napközi: Nagyon örülök, hogy ilyen jó módszerrel, csodálatos eszközökkel tanulhatják naponként gyermekeink az angolt és nem utolsó sorban Judit igazi pedagógusi személyisége.
A két év közös tanulásnak hihetetlen az eredménye, és még 2 év közös munka van előttünk .
Gyermekeink maximálisan a legjobb kezekben vannak.
Sándor Szilvia: "Az egész csak játék.... De milyen hasznos játék!! A gyerekeim lelkesen mennek az órákra, aktívan részt vesznek az órai játékokban, és otthon is gyakran előkerülnek a tanult versikék, dalok. Én meg csak rá-rá csodálkozom, hogy már ezt a szót is tudják, meg ezt is...   És ami a legjobb az egészben: olyan élményt jelentenek az órák, hogy megszerették az angol tanulást. Belső indíttatásból teszi a Csenge a lejátszóba az angol CD-t, és veszi elő a hozzá tartozó könyvet. Mi kell még?!"
Költő Gyöngyvér: Az angol nyelv is a világ megismerésének eszköze. Eltérő a két gyermekünk nyitottsága, bátorsága az idegen nyelven történő megszólaláshoz. Szeretik a játékokat, meséket, énekeket, amikkel észrevétlenül válik sajátjukká az angol nyelvtan is. Köszönjük, hogy Judit néni módszereivel megszerették az angolt!
Lókiné Karsai Nikoletta:  A PlaySchool jó (központi helyen) van a városban. Barátságos a lakás, vidám színek veszik körül a gyerekeket. A 2 terem többféle felszereltsége, sok-sok szemléltető eszköze segíti, játékossá teszi a tanulók angol tanulását. Sokat mozognak, énekelnek a gyerekek, vidám hangulatúak az órák. Minden tanult anyagot eljátszanak, interaktívak az órák. A tanár nénik kedvesen, mosolygósan várják a gyerekeket, szertik őket a gyerekek, szülők egyaránt.
Pabst Hajnalka: A gyerekeink szívesen járnak ide. Reggel örülnek, ha angol van! Játék közben, észrevétlenül tanulnak. Szívből ajánljuk mindenkinek! :-)
Mihály Annamária: Attila (3 éves) ősz óta jár reggeli angolra! Rengeteget fejlődött, tanult! Volt olyan is, hogy álmában angolul beszélt, hát haláli volt! Az órák vidámak, színesek, változatosak, mókásak, gyerekek kívánságait teljesíti egy-egy dallal, amit szeretnek és kérik és Judittal lenni kellemes! Kedves, mosolygós, Ati imádja! Nekem is volt részem az óráin bent lenni párszor és bevallom őszintén, élveztem is! És csak ámultam és ámultam, hogy a gyerekek hogy működnek együtt és mi mindet tudnak! Ati itthon is nagyon sokat beszél angolul, utcán pl. a színeket meg a járműveket angolul nevezi meg! Énekeket megtanulja angolul, úgyhogy nagyon szupi a program!
Fehér Szilvia: Minőségi nyelvoktatás családias környezetben, jó hangulatú órák, amire kislányom örömmel jár. Remek kapcsolat alakult ki Judit tanár néni és kislányom között. Mióta ide jár, szívesen énekli otthon az órákon hallott dalokat.

Gyerekszáj

Dóri, 5 éves:
 - Anya itt nem is tanulunk semmit, megint egész órán csak játszottunk!
Zsombi, 3 éves:
- És mikor tanítasz meg angolul? 
- Hiszen egész eddig angolul tanultunk!
- Ja, akkor azért mondtad a kutyusra, hogy dog és nem azt, hogy kutyus!

Miki, 8 éves
- Miki! Don’t cheat! (Ne csalj!)
- Nem cheat-ezek…
Fanni, 7 éves:
- Nem nyerhetsz mindig! Nőj fel végre! Ez a való világ!
(Egy kislány szomorú volt, mert nem nyert a memória játékban, A másik vigasztalta...)
Mira, 5 éves:
- Tanár néni, hogy-hogy álmos vagy, amikor olyan vicces ez az óra? (Ásított a tanár néni...)
Dorka, 9 éves:
-Judit néni, te ezt már nagyon tudod!!
Marci, 5 éves:
-Ne lesd meg Matyi, hogy mi van lefordítva! Nem szabad feladni! Együtt meg tudjuk csinálni! (Nehezen jöttek rá, hogy melyik édesség kártyája van lefordítva a 12-ből.)
Brendon, 7 éves:   - Gingerbredman =GingerBATMAN - Cricket= Krokett
Tetejére ↑